Érlelt húsok
Steakhúsainkat széles választékban amerikai bontás szerint értékesítjük.
A porhanyós állag elérése érdekében, üzemünk érlelőkamrájában végezzük húsaink érlelését.
Szigorú élelmiszer biztonsági előírásokat betartva, csonton érleljük a húsokat érlelőnkben.
-
Bélszín mignon
Tovább olvasom -
Chuck eye roll
Tovább olvasom -
Chuck flap: tüskéspecsenye
Tovább olvasom -
Cowboy steak
Tovább olvasom -
Cube roll
Tovább olvasom -
Flank steak
Tovább olvasom -
Flat iron
Tovább olvasom -
Inside skirt
Tovább olvasom -
Onglet
Tovább olvasom -
Outside skirt
Tovább olvasom -
Pichanja
Tovább olvasom -
Ribeye
Tovább olvasom -
Rostélyos filé
Tovább olvasom -
Striploin
Tovább olvasom -
T-bone
Tovább olvasom -
Tafelspitz
Tovább olvasom