Érlelt húsok
Steakhúsainkat széles választékban amerikai bontás szerint értékesítjük.
A porhanyós állag elérése érdekében, üzemünk érlelőkamrájában végezzük húsaink érlelését.
Szigorú élelmiszer biztonsági előírásokat betartva, csonton érleljük a húsokat érlelőnkben.
-

Bélszín mignon
Tovább olvasom -

Chuck eye roll
Tovább olvasom -

Chuck flap: tüskéspecsenye
Tovább olvasom -

Cowboy steak
Tovább olvasom -

Cube roll
Tovább olvasom -

Flank steak
Tovább olvasom -

Flat iron
Tovább olvasom -

Inside skirt
Tovább olvasom -

Onglet
Tovább olvasom -

Outside skirt
Tovább olvasom -

Pichanja
Tovább olvasom -

Ribeye
Tovább olvasom -

Rostélyos filé
Tovább olvasom -

Striploin
Tovább olvasom -

T-bone
Tovább olvasom -

Tafelspitz
Tovább olvasom